L’AJEC participem de la manifestació del 29-M L’AJEC participem de la manifestació del 29-M
El diumenge 29 de maig ha estat convocada una manifestació unitària per protestar per les suspensions realitzades per part del Tribunal Constitucional espanyol de... L’AJEC participem de la manifestació del 29-M

El diumenge 29 de maig ha estat convocada una manifestació unitària per protestar per les suspensions realitzades per part del Tribunal Constitucional espanyol de les lleis aprovades pel Parlament de Catalunya. Aquesta manifestació compta amb el suport de diferents entitats, entre d’altres l’AJEC, i d’alguns partits polítics.

Les lleis suspeses són, majoritàriament, de caràcter social, com són la de pobresa energètica o la d’igualtat entre homes i dones. També s’han suspès impostos com el dels habitatges buits i els de l’energia nuclear i les emissions contaminants.

La mobilització té com a finalitat, també, protestar contra les diferents lleis i mesures dels governs que han implicat la pèrdua de drets polítics, socials i laborals i en contra de la retallada dels serveis públics.

De la mateixa manera, en la manifestació també hi seran presents algunes de les reivindicacions que compartim des de l’AJEC com la lluita pels drets d’una educació pública, laica i de qualitat i l’exigència de la retirada de la LOMCE.

És per això que des de l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya animem a tots i a totes a sumar-se a la marxa, que sortirà a les 12.00h des de la plaça d’Urquinaona i que arribarà fins a la delegació del govern espanyol, el Pla de Palau.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies