Des del Secretariat Nacional de l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) convoquem el proper Consell Nacional de l’entitat que tindrà lloc el pròxim dissabte 17...

Des del Secretariat Nacional de l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) convoquem el proper Consell Nacional de l’entitat que tindrà lloc el pròxim dissabte 17 de desembre de 2016 a les 10h del matí a la Seu Nacional de l’AJEC del carrer Junta de Comerç 26 Baixos (Barcelona).

En aquest Consell Nacional el Secretariat presentarà diverses qüestions d’importància per l’associació com és l’estat dels comptes de l’entitat, els resultats de les darreres eleccions a les universitats públiques (UB, UAB, UDL, URV), les campanyes de comunicació que s’estan portant a terme tant als instituts com a les universitats, i les relacions polítiques amb la resta d’entitats i plataformes.

Ordre del dia del Consell Nacional

 1. Benvinguda
 2. Aprovació de l’ordre del dia.
 3. Estat dels comptes de l’entitat
 4. Eleccions a les universitats públiques
  • Universitat de Barcelona (UB)
  • Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
  • Universitat de Lleida (UdL)
  • Universitat Rovira i Virgili (URV)
 5. Campanyes
  • #UnienRuïnes
  • Ajeca’t del sofà
 6. Relacions Polítiques
  • Altres entitats.
  • Plataformes.

Aquest serà el darrer espai de trobada d’aquest any 2016, per això volem convidar als nostres afiliats i a les nostres afiliades a assistir i participar-hi. Preguem que confirmis la teva assistència per correu electrònic a ajec@ajec.cat.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies