El 17N totes al carrer! El 17N totes al carrer!
El 17 de novembre és el Dia Internacional de l’Estudiant Universitari, una jornada de mobilitzacions que es portaran a terme a tota Europa per... El 17N totes al carrer!

El 17 de novembre és el D17nia Internacional de l’Estudiant Universitari, una jornada de mobilitzacions que es portaran a terme a tota Europa per tal de reivindicar el dret de tothom a accedir a l’educació superior, independentment del seu nivell socioeconòmic.

A Catalunya, la igualtat d’oportunitats per accedir a la Universitat està retrocedint per culpa de les greus insuficiències del sistema de beques, la política de taxes totalm
ent abusiva i desproporcionada i la manca de finançament a causa de les retallades
. Les successives manifestacions i mobilitzacions en les que l’AJEC ha participat mostren el greu malestar que aquesta política universitària ha causat a la comunitat educativa.

En aquest context, l’AJEC participarà de la jornada de reivindicació del 17N i reivindicarà als carrers allò que també treballem a les institucions: arribar a aconseguir una universitat pública que sigui gratuïta.  Entenem que les primeres passes per a caminar cap a un sistema és l’equiparació de les condicions de grau i màster. Així mateix, també exigim que el Govern compleixi les successives mocions aprovades al Parlament de Catalunya demanant la reducció d’un 30% dels preus i taxes universitaris. 
Per tot això, des de l’AJEC us convidem a participar amb nosaltres el 17N en aquesta nova jornada reivindicativa. Us esperem a totes i a tots aquest dijous 17 de novembre a les 17:00h a la Plaça Universitat per reivindicar col·lectivament el que creiem just i per mostrar el consens de la comunitat universitària, encapçalada per tot l’alumnat.

 

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies