El passat 15 de novembre, es van celebrar les eleccions de representants de l’estudiantat al Claustre de la Universitat de Lleida (UdL). L’AJEC ha...

El passat 15 de novembre, es van celebrar les eleccions de representants de l’estudiantat al Claustre de la Universitat de Lleida (UdL). L’AJEC ha estat al costat dels i les estudiants progressistes i d’esquerres de Lleida, com a moltes altres universitats de Catalunya, presentant-se a més de set candidatures a diferents departaments i escoles de la UdL. Aquesta implicació ha fet que l’AJEC guanyés les eleccions a la UdL amb el 31% del vot emés, essent la candidatura amb més presència al Claustre.

Amb reivindicacions com potenciar la flexibilitat del pagament de la matrícula universitària o conservar i millorar el servei de beques pròpies de la UdL vam aconseguir el suport de la majoria de l’estudiantat. A partir d’ara, treballarem incansablement per aconseguir que totes les propostes que portàvem al nostre programa tirin endavant i puguem canviar i millorar la Universitat de Lleida.

A més, obrim un canal de comunicació on qualsevol estudiant de la UdL ens podrà contactar i expressar les seves reivindicacions i malestars, així com totes les propostes que tinguin com intenció millorar la Universitat de Lleida. És la nostra voluntat ser d’ajuda i portar la veu del col·lectiu estudiantil al Claustre i als altres espais on hem estat escollits, esdevenint motor de canvi a la UdL.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies