L’AJEC exigim aturar els canvis en l’estructura de les PAU 2017 L’AJEC exigim aturar els canvis en l’estructura de les PAU 2017
L’AJEC reclamem a la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat la correcció dels canvis en l’estructura de les PAU 2017 que durant aquesta... L’AJEC exigim aturar els canvis en l’estructura de les PAU 2017

L’AJEC reclamem a la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat la correcció dels canvis en l’estructura de les PAU 2017 que durant aquesta setmana han estat comunicats. Considerem una falta de respecte cap al conjunt d’estudiants que aquest any hauran d’enfrontar-se a les proves d’accés, que l’estructura es canvi quatre mesos abans de la realització dels exàmens. Entenem que aquest canvi en l’estructura, que obliga a examinar en fase general una de les quatre assignatures següents lligades a la modalitat de batxillerat: història i fonaments de les arts, matemàtiques, llatí i matemàtiques aplicades a les ciències socials, resta oportunitats als estudiants que van matricular assignatures abans de començar segon de batxillerat pensant en poder triar qualsevol optativa en la fase general. Per tant, entenem que el conjunt dels estudiants es veuen perjudicats en tant que perden l’oportunitat de ponderar qualsevol d’aquestes quatre assignatures per tal d’augmentar la nota fins a 14.

Instem a la Generalitat a no presentar canvis en l’estructura de les proves amb tanta poca antelació i reclamem explicacions pel fet que l’apartat d’Estructura de les PAU del web de la Secretaria d’Universitats es trobi sense informació i en procés d’edició 4 mesos abans de la realització dels exàmens.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies