L’AJEC rebutja la presència de l’autobús transfòbic d’HazteOir i demana l’actuació de les institucions per evitar-la L’AJEC rebutja la presència de l’autobús transfòbic d’HazteOir i demana l’actuació de les institucions per evitar-la
La plataforma espanyola ultracatòlica HazteOir ha iniciat una campanya sota el lema “los niños tienen pene. Las niñas tienen vulva. Que no te engañen”... L’AJEC rebutja la presència de l’autobús transfòbic d’HazteOir i demana l’actuació de les institucions per evitar-la

La plataforma espanyola ultracatòlica HazteOir ha iniciat una campanya sota el lema “los niños tienen pene. Las niñas tienen vulva. Que no te engañen” amb la qual critica les lleis contra la LGTBfòbia i pretenen fer difusió del que anomenen “la verdad”. Aquesta campanya vol lluitar contra la normalització de les diferents realitats sexuals i de gènere, que trenca amb la imposició del catolicisme que durant anys han imposat en la nostra societat.

Des de l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya rebutgem la presència d’aquest autobús transfòbic i la difusió del seu discurs retrògrad a les escoles, i seguim defensant que les religions han de restar fora del sistema educatiu. La LGTBfòbia no és una qüestió d’opinions, la llibertat d’expressió no pot ser una excusa per fer difusió d’una mentalitat excloent i discriminant.

D’aquesta manera, demanem a les autoritats competents i a les institucions catalanes, tant la Generalitat de Catalunya com els Ajuntaments de Barcelona, L’Hospitalet del Llobregat i Sant Cugat del Vallès, que actuïn per evitar que aquesta campanya tingui lloc a Catalunya. Alhora, demanem a la fiscalia que intervingui d’ofici contra HazteOir per delictes de discriminació i de vulneració dels drets humans.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies