L’AJEC crida a la vaga el proper 9 de març contra la LOMCE L’AJEC crida a la vaga el proper 9 de març contra la LOMCE
El govern del Partit Popular, ignorant les protestes de gairebé tota la comunitat educativa, no vol tirar enrere la LOMCE. Així doncs, diverses entitats... L’AJEC crida a la vaga el proper 9 de març contra la LOMCE

El govern del Partit Popular, ignorant les protestes de gairebé tota la comunitat educativa, no vol tirar enrere la LOMCE. Així doncs, diverses entitats i sindicats d’estudiants i de professorat hem convocat una jornada de vaga i mobilitzacions en contra de la Ley Orgánica para la Mejora de la Calidad Educativa, la LOMCE o Llei Wert.

Aquesta llei, que ja fa més cinc anys de la seva l’aprovació, no ha suposat més que perjudicis per al sistema educatiu català i que sobretot hem pagat els estudiants. La perduda de democràcia, el control del currículum per part del ministeri o l’atac al català són alguns dels greuges que la comunitat educativa no estem disposats a acceptar.

Per això, el proper dijous 9 de març tindrà lloc una vaga general d’educació a tots els nivells. Des de l’AJEC convoquem a totes les estudiants, des d’instituts fins a universitats, per exigir d’una vegada per totes i de manera unitària amb tota la comunitat educativa la derogació de la LOMCE, alhora que exigim la desobediència de la mateixa per part de la Generalitat.

MANIFESTACIONS
Barcelona: 12h davant Plaça Universitat
Tarragona: 12h Plaça Imperial Tarraco
Girona: 12h Plaça del Vi
Lleida: 12h concentració a la Plaça de la Pau


INFORMACIÓ RELACIONADA:

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies