CONCURS: Sortegem 40 entrades per anar al Saló de l’Ensenyament 2017 CONCURS: Sortegem 40 entrades per anar al Saló de l’Ensenyament 2017
A partir del dimecres 22 i fins al diumenge 26 de Març, el Saló de l’Ensenyament obre les seves portes per guiar els estudiants catalans sobre... CONCURS: Sortegem 40 entrades per anar al Saló de l’Ensenyament 2017

A partir del dimecres 22 i fins al diumenge 26 de Març, el Saló de l’Ensenyament obre les seves portes per guiar els estudiants catalans sobre la seva educació. L’Associació de Joves Estudiants de Catalunya hi serem presents amb un estand on orientarem els joves en els seus estudis i els ajudarem amb els problemes que es poden trobar en el dia a dia dins el seu institut o facultat.

Per aquest motiu, posem en marxa un concurs on sortegem 20 entrades dobles per visitar, de manera gratuïta, el Saló de l’Ensenyament d’aquest any. Per participar només has d’estar atent a la nostra pàgina de Facebook i fer “m’agrada” i comentar la fotografia que anuncia el concurs (pots veure-la a sota); o retuitejar el missatge que en parla i que trobaràs al nostre Twitter (@estudiants). Tens fins al dijous 22 de març de 2017 a les 20:00h per fer-ho!

Tots els joves que hagin fet clic al m’agrada de la imatge o hagin retuitejat el missatge sobre aquest concurs entraran al sorteig de les entrades i podran anar gratuïtament al Saló de l’Ensenyament de la mà de l’AJEC el divendres 24, el dissabte 25 o el diumenge 26 de març de 2017.

M’AGRADA!

Participa fent clic al botó “m’agrada” de la següent imatge al Facebook:

 

REPIULA!

Participa retuitejant el següent missatge des del teu compte:


Els guanyadors del sorteig seran publicats a la pàgina web de l’AJEC el dijous 23 de març a partir de les 20:00h, i un membre de l’associació es posarà en contacte amb ells a través de les xarxes socials per les quals han participat i els explicarà com es farà l’entrega del premi. L’esmenat sorteig de 20 entrades dobles (un total de 40) es farà entre tots i totes les participants del concurs al Facebook i Twitter de l’AJEC.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies