Guanyadors i guanyadores del concurs del Saló de l’Ensenyament 2017 Guanyadors i guanyadores del concurs del Saló de l’Ensenyament 2017
Aquest any l’AJEC tornem a ser al Saló de l’Ensenyament amb l’objectiu de dotar d’eines els estudiants per formar part de la vida activa del... Guanyadors i guanyadores del concurs del Saló de l’Ensenyament 2017

Aquest any l’AJEC tornem a ser al Saló de l’Ensenyament amb l’objectiu de dotar d’eines els estudiants per formar part de la vida activa del seu centre d’estudis i defensar els seus drets. Per celebrar-ho portem a terme diferents concursos abans i durant el Saló de l’Ensenyament 2017. Aquests són els i les guanyadores:


Concurs ‘Memes per l’Educació’

 • @woken_in_lonelines
 • @dayana_2609
 • @richardavila06

Concurs ‘Guanya dues entrades per anar al Saló de l’Ensenyament’

Hem sortejat, a través de les nostres xarxes socials, 20 entrades dobles (un total de 40 entrades) per visitar el cap de setmana el Saló de l’Ensenyament 2017, entre tots els i les estudiants que han interactuar amb les nostres publicacions relacionades amb aquest concurs. El premi són dues invitacions per anar al Saló de l’Ensenyament.

 • Hèctor Martínez
 • Sergi Marzà
 • Gerard Goday
 • Pol Redón
 • Toni Femenia
 • Marcos Nevado
 • Marcel Llunyet
 • Pau Pedrosa
 • Marc Ferrer
 • Miquel Salvans
 • Maria Lecha
 • Víctor Curto
 • Carles Sànchez
 • Nil Prat
 • Jan Sibina
 • Attique (@ShehzadaJatt)
 • Geri (@gerardg2000)
 • Raúl Romero
 • Hector Martínez

Concurs ‘Encistella per l’educació’

Els i les estudiants que han participat del concurs han hagut d’encistellar i explicar una cosa que els agrada, en el cas d’encertar, o una cosa que no els agrada, en el cas de fallar la tirada, de l’educació en general o del seu centre d’estudis. El premi són dues entrades per anar a un cinema a escollir.

 • Dijous 23: Alícia Garcia
 • Divendres 24: Irina López
 • Dissabte 25: Esperanza García

 

Tots els i les premiades hauran de posar-se en contacte amb l’AJEC per concretar l’entrega del premi atorgat.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies