Fora l’homofòbia de les aules! Fora l’homofòbia de les aules!
Fa un parell de dies coneixíem la notícia que les alumnes de l’Institut Gili i Gaya, de Lleida, havien abandonat la classe d’un professor després que aquest afirmés que “ser... Fora l’homofòbia de les aules!

Fa un parell de dies coneixíem la notícia que les alumnes de l’Institut Gili i Gaya, de Lleida, havien abandonat la classe d’un professor després que aquest afirmés que “ser homosexual és antinatural”. Des de l’AJEC, volem expressar dues coses en relació a aquest fet: per una banda, el nostre rebuig cap al comportament i la ideologia homofòbica del docent, a més de la demanda perque es prenguin mesures per tal que això no es torni a repetir en cap centre educatiu; i, per l’altra, la gratitud i l’orgull que sentim cap a les estudiants que no van tolerar-ho i que van buidar l’aula.
L’homofòbia, com el masclisme, el racisme o qualsevol altre tipus de discriminació, és inacceptable tant dins com fora de l’aula. No permetrem que ens diguin a qui i com hem d’estimar, de la mateixa manera que no permetrem que ens diguin com hem de vestir o com hem de pensar.

 

Exigim una educació lliure: lliure d’homofòbia, de masclisme i de discriminacions. Una educació feminitzada, amb perspectiva de gènere i integradora; que ens permeti ser qui som i que no intenti inculcar-nos valors d’odi i de menyspreu cap a la resta de persones, ja que totes mereixem ser enteses i respectades.
Companyes de Gili i Gaya, tot el nostre suport en la vostra denúncia. Seguirem lluitant juntes fins a aconseguir que la igualtat i el respecte siguin, tant a l’entorn educatiu com a la societat en general, un valor primordial.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies