Convocatòria del XXVI Congrés Nacional de l’AJEC Convocatòria del XXVI Congrés Nacional de l’AJEC
El 28 d’octubre de 2017 celebrarem el nostre XXVIé Congrés Nacional de l’AJEC. Amb aquest pretenem obrir una nova etapa a l’entitat mitjançant la renovació de... Convocatòria del XXVI Congrés Nacional de l’AJEC

El 28 d’octubre de 2017 celebrarem el nostre XXVIé Congrés Nacional de l’AJEC. Amb aquest pretenem obrir una nova etapa a l’entitat mitjançant la renovació de bona part del Secretariat Nacional i la reorganització de l’estructura de l’associació per afrontar nous reptes. Al Congrés, que durarà de 10h a 21h, es debatran els diferents documents i esmenes presentats pel mateix Secretariat Nacional i els afiliats i afiliades a l’entitat.

Agraïr a totes les persones que han format part de l’equip motor de l’associació i deixaran, per diferents motius, les seves actuals responsabilitats a l’entitat, l’esforç i la bona feina feta durant aquests anys.

A continuació podràs descarregar el Reglament del XXVI Congrés Nacional de l’AJEC. Durant els propers dies la comissió organitzadora convocarà oficialment a tots els afiliats i afiliades i els farà arribar tota la documentació.

 


DOCUMENTACIÓ ADJUNTA

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies