Anem de blau perquè no tenim por! Anem de blau perquè no tenim por!
  La Generalitat i l’Ajuntament a Barcelona han convocat aquest dissabte 26 d’agost una manifestació unitària contra el terrorisme,  i des d’AJEC, juntament amb desenes... Anem de blau perquè no tenim por!

 

La Generalitat i l’Ajuntament a Barcelona han convocat aquest dissabte 26 d’agost una manifestació unitària contra el terrorisme,  i des d’AJEC, juntament amb desenes d’entitats socials de Catalunya, animem a les estudiants a vestir-nos de blau i a portar pancartes de color blau a aquesta.

El color blau serveix per expressar els valors de la pau i la solidaritat, la convivència en la diversitat, la lluita contra les desigualtats, la islamofòbia, el racisme i el feixisme. Uns valors, que des d’AJEC creiem que són fonamentals per a poder viure en societat.

Abans de la manifestació hi haurà un acte organitzat per les mateixes entitats a les 16h a la cruïlla entre Rambla Catalunya i el carrer Aragó, el qual es tractarà d’un acte de record a les víctimes i de reflexió.

La convocatòria oficial de les entitats per a la manifestació és el dissabte 26 d’agost a partir de les 17:00h a la cruïlla entre el Passeig de Gràcia i el carrer Diputació.

La pancarta unitària de les entitats serà “Pau, solidaritat, convivència en la diversitat”, i es desplegarà una altra amb la frase “Les vostres polítiques, els nostres morts”, per assenyalar els responsables del finançament del terrorisme i la promoció de la guerra.

Per acabar, adjuntem el manifest que hem presentat més de 170 entitats catalanes.

#AnemDeBlau perquè #NoTenimPor!

 

MANIFEST DEFINITIU PÚBLIC 26A COL·LECTIUS

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies