28-S: Contra la repressió, vaga i manifestació! 28-S: Contra la repressió, vaga i manifestació!
El conjunt dels i les estudiants de Catalunya hem assistit durant la darrera setmana a un espectacle vergonyós. Hem pogut veure com els drets... 28-S: Contra la repressió, vaga i manifestació!

El conjunt dels i les estudiants de Catalunya hem assistit durant la darrera setmana a un espectacle vergonyós. Hem pogut veure com els drets i les llibertats fonamentals dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya eren coartades per ordre del Govern del Partit Popular.

L’AJEC rebutja i condemna fermament les vulneracions de drets que han succeït els últims dies. Creiem injustificable que es produeixin actuacions policials arbitraries i desmesudares, i que s’atempti contra un dels pilars fonamentals d’una societat: la convivència democràtica.

Sempre hem considerat que la via de l’entesa, el diàleg i el pacte és la millor per resoldre el conflicte polític actual entre la societat catalana i la resta de l’estat i així continuem defensant-ho. La intimidació, judicialització i l’ús de la força mai poden substituir la política.

No podem més que reiterar el nostre suport a les institucions catalanes i mostrar la nostra més ferma repulsa sobre la intervenció dels comptes de les institucions acadèmiques i de recerca i del moviment associatiu juvenil de Catalunya.

Davant d’aquesta situació, l’AJEC fa una crida als i les estudiants de Catalunya a fer vaga i prendre els carrers i manifestar-se de manera unitària amb tot l’estudiantat el próxim dijous 28 de setembre a les 12h a la Plaça Universitat de Barcelona per demanar la fi d’aquesta situació de repressió. Per acabar amb una situació insostenible que posa en risc el futur de tota una generació. Per demanar que imperin els valors democràtics que ens caracteritzen.

Contra la repressió, vaga i manifestació!

 

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies