L’AJEC condemnem les greus vulneracions de drets que s’estan succeint a Catalunya L’AJEC condemnem les greus vulneracions de drets que s’estan succeint a Catalunya
Des de l’AJEC mostrem el nostre rebuig i condemnem de manera ferma les greus vulneracions de drets que han succeït en les últimes hores... L’AJEC condemnem les greus vulneracions de drets que s’estan succeint a Catalunya

Des de l’AJEC mostrem el nostre rebuig i condemnem de manera ferma les greus vulneracions de drets que han succeït en les últimes hores i dies a Catalunya.

Creiem injustificable que s’hagi retingut i arribat a detenir a càrrecs públics simplement pel fet de defensar les seves idees polítiques. De la mateixa manera, denunciem els atacs i les amenaces que han rebut els càrrecs públics, les periodistes i gent de la ciutadania en relació a la seva llibertat d’expressió i de la seva ideologia política. No es poden tolerar, en una societat que es diu demòcrata, registres indiscriminats a mitjans de comunicació, que es vulneri el secret de correu postal i que s’amenaci a persones de la societat civil per voler expressar la seva opinió.

Des de l’AJEC sempre hem considerat que la via de l’entesa, el diàleg i el pacte és la millor per resoldre el conflicte actual entre la societat catalana i la resta de l’estat. Tot i que continuem defensant-ho, malauradament, el govern del Partit Popular ha dinamitat en reiterades ocasions la possibilitat de poder-ho dur a terme.

Ahir, però es va superar una línia vermella greu. En aquest sentit, l’AJEC volem mostrar el nostre ferm suport a les institucions catalanes, i cridem a les estudiants de Catalunya a mobilitzar-se en pro d’aquesta defensa i, en definitiva, de la defensa de la democràcia.

No ens poden prendre els nostres drets! Defensem la nostra sobirania!

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies