3 d’octubre: Sortim de les aules i omplim els carrer contra la violéncia! 3 d’octubre: Sortim de les aules i omplim els carrer contra la violéncia!
L’AJEC es troba consternada pels fets viscuts durant el dia d’ahir a Catalunya en què el govern del Partit Popular va ordenar reprimir violentament... 3 d’octubre: Sortim de les aules i omplim els carrer contra la violéncia!

L’AJEC es troba consternada pels fets viscuts durant el dia d’ahir a Catalunya en què el govern del Partit Popular va ordenar reprimir violentament la celebració del referèndum convocat pel govern de la Generalitat. Vam poder veure com la Guàrdia Civil i la Policia Nacional colpejaven i agredien a persones de totes les edats que únicament volien exercir el dret a vot pacíficament.

Els fets, més propis de règims totalitaris, són totalment inacceptables i no fan més que confirmar la ineptitud que tantes vegades ha manifestat el govern central.

Per tal de fer palesa la nostra oposició rotunda a la violència envers els ciutadans cridem demà a la participació en l’aturada de país que han convocat els sindicats majoritaris i la patronal. Aturem el país per rebutjar la violència.

MOBILITZACIONS DIMARTS 3 D’OCTUBRE

  • 11h a Via Laietana (Barcelona)
  • 12h a Plaça Universitat (Barcelona)
  • 18h a Jardinets de Gràcia (Barcelona)

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies