Adhesió a la vaga feminista del 8 de març Adhesió a la vaga feminista del 8 de març
Des de l’AJEC tenim molt presents la lluita feminista i som conscients que el masclisme afecta totes les àrees de la nostra vida, incloses... Adhesió a la vaga feminista del 8 de març

Des de l’AJEC tenim molt presents la lluita feminista i som conscients que el masclisme afecta totes les àrees de la nostra vida, incloses l’educació. És per això, que defensem un model educatiu que contempli la perspectiva de gènere i la inclogui en tot moment. És important que treballem plegades per educar les nostres nenes i els nostres nens des del respecte i la sensibilitat amb la diversitat.

Hem de tenir en compte que actualment les dones som el 51% de la població espanyola i el 58% de les persones titulades en estudi de grau. Per tant, denunciem que el 78% dels catedràtics de les universitats de l’Estat espanyol siguin homes i només el 13% de les rectores siguin dones.

El pròxim 8 de març animen a les estudiants a fer vaga i a participar de les diferents mobilitzacions, concentracions i manifestacions que tinguin lloc arreu de Catalunya. De la mateixa manera, demanem als estudiants que col·laborin i donin suport a les companyes en la seva lluita. És el moment que les dones ocupem l’espai que moltes vegades ens han tret i que fem visible la importància de la nostra presencia a la societat.

Tot i això, remarquem la necessitat de lluitar cada dia per aconseguir una educació en igualtat, feminista i que compti amb totes i tots per fer una societat realment justa, no només el 8 de març.

Si volem canviar la societat, hem de canviar la nostra educació!

 

 

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies