1 de maig, la lluita continua! 1 de maig, la lluita continua!
L’1 de maig, Dia Internacional dels i les Treballadores, ens sumem a les mobilitzacions per reivindicar els drets de la classe obrera. Les estudiants... 1 de maig, la lluita continua!

L’1 de maig, Dia Internacional dels i les Treballadores, ens sumem a les mobilitzacions per reivindicar els drets de la classe obrera. Les estudiants tenim molt a dir, ja que som o serem treballadores i ens veiem obligades a defensar aquesta lluita.

Tot i que normalment la nostra lluita se centra a defensar una educació pública i de qualitat, també apostem per un model de pràctiques, tant per la formació professional com per les de la universitat, que remuneri les estudiants i que ofereixi unes condicions dignes per a elles. Hem d’allunyar-nos de la precarietat a la qual ens veiem sotmeses actualment i de l’abús que moltes empreses fan de l’estudiantat en pràctiques.

A més, ens sumem a la lluita de les companyes treballadores i exigim que, un cop finalitzats els nostres estudis, tinguem unes condicions laborals justes i òptimes per tal de tenir les possibilitats de viure una vida digna.

Per això, us animem a totes i tots a participar de les manifestacions que tindran lloc l’1 de Maig. Ens toca reivindicar els drets que ens pertanyen i fer front a les exigències i injustícies del món laboral actual. La lluita continua!

 

 

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies