Posicionament de l’AJEC envers la vaga del 14N Posicionament de l’AJEC envers la vaga del 14N
L’AJEC es desmarca de la vaga convocada pel dia 14 de novembre organitzada pel Sindicat d’Estudiants pels següents motius: 1. No som aliens al... Posicionament de l’AJEC envers la vaga del 14N

L’AJEC es desmarca de la vaga convocada pel dia 14 de novembre organitzada pel Sindicat d’Estudiants pels següents motius:

1. No som aliens al món que ens envolta, però la nostra lluita contra el masclisme i l’homofòbia es fa a les aules, sent els i les estudiants el principal motor del canvi. Per això, la nostra entitat busca fer realitat aquest canvi amb la creació d’una nova assignatura de salut afectivosexual i amb la implementació de la visió de gènere a totes les matèries.

2. Aquesta vaga ha sigut convocada només per Sindicat d’Estudiants, deixant de banda la resta d’entitats que formem el món estudiantil. A més, tampoc hi participa cap entitat feminista ni LGTBI+, les quals, considerem imprescindibles per liderar la lluita.

Tot i això, des de l’AJEC animem a tothom a participar amb el Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) a la manifestació organitzada el proper dissabte 17 de novembre per reclamar la inversió del 6% del PIB en l’educació.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies