Ara o mai! No hi ha “planeta B”! L’AJEC dóna suport a les mobilitzacions de Fridays for Future Ara o mai! No hi ha “planeta B”! L’AJEC dóna suport a les mobilitzacions de Fridays for Future
L’Associació de Joves Estudiants de Catalunya som un sindicat estudiantil especialment compromès amb una educació que fomenti el respecte al medi ambient. Tant Catalunya, com Barcelona especialment, estan cobertes des... Ara o mai! No hi ha “planeta B”! L’AJEC dóna suport a les mobilitzacions de Fridays for Future

L’Associació de Joves Estudiants de Catalunya som un sindicat estudiantil especialment compromès amb una educació que fomenti el respecte al medi ambient. Tant Catalunya, com Barcelona especialment, estan cobertes des de fa dies per un mantell gris de pol·lució que afecta la salut de tots els habitants.

Des de l’AJEC veiem com el debat polític actual no se centra a revertir aquesta situació d’emergència sanitària i mediambiental, i que en canvi s’estan tractant qüestions identitàries i superficials.

L’AJEC ens unim a totes les convocatòries de vaga que realitzi el moviment Fridays For Future

Per tot això, reivindiquem el dret a viure en un país lliure de contaminació i, especialment, el dret per part dels joves d’exigir un futur sostenible.

Des de l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya ens unim a totes les convocatòries de vaga que realitzi el moviment Fridays For Future, fins que aquesta crisi climàtica acabi i es prenguin les mesures necessàries per encarar aquest futur sostenible.

Per un món més net i just: joves i estudiants, units i endavant!

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies