Adhesió de l’AJEC a les sentades convocades per Fridays for Future arreu del món el 25-s Adhesió de l’AJEC a les sentades convocades per Fridays for Future arreu del món el 25-s
La situació sanitària que estem vivint al planeta des del març ha complicat la ja difícil situació d’emergència climàtica que patim des de fa... Adhesió de l’AJEC a les sentades convocades per Fridays for Future arreu del món el 25-s

La situació sanitària que estem vivint al planeta des del març ha complicat la ja difícil situació d’emergència climàtica que patim des de fa anys, una situació que amenaça el futur de les joves.

La irresponsabilitat dels grans poder governamentals i empresarials que estan fent malbé el planeta a través de les seves polítiques i actuacions, estan causant un dany irremediable.

Des de l’AJEC no oblidem aquest problema tan greu que s’ha agreujat amb la pandèmia de la COVID-19, per això hem reivindicat, reivindiquem i reivindicarem una educació que ensenyi valors ecologistes i que sigui ecològica. 

Per tot això, ens adherim a la sentada que ha convocat Fridays for Future arreu del territori català (i del món) demà dia 25 de setembre de 2020 i instem a totes les estudiants a unir-se per fer front a l’emergència climàtica que ens està enverinant i matant.

Ens veiem a les sentades que es produiran arreu del territori català! A Barcelona  serà a Passeig de Gràcia a les 18h. Salvem el planeta!

Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC)

Barcelona, 24 de setembre 2020

El manifest Fridays for future el podreu trobar a la web d’AJEC i a la web de Fridays for future de Barcelona.


Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies