L’AJEC condemna la violència sexual a les aules L’AJEC condemna la violència sexual a les aules
Fa uns dies ens assabentàvem amb estupor del presumpte cas d’assetjament a unes noies de l’institut per part d’un professor del centre Castellar, de... L’AJEC condemna la violència sexual a les aules

Fa uns dies ens assabentàvem amb estupor del presumpte cas d’assetjament a unes noies de l’institut per part d’un professor del centre Castellar, de la vila Castellar del Vallès. 

Des de l’AJEC donem tot el suport a les noies afectades pel presumpte assetjament, i, les oferim amb aquest comunicat el nostre suport i el nostre ajut. 

Cap dona s’ha de veure sotmesa a cap forma de violència masclista. Ni a l’institut. Ni enlloc.

És per això què:

  1. Instem al Departament d’Educació a iniciar una investigació sobre el cas per poder una solució el més ràpid possible a la presumpta incidència i reconeixem la seva eficàcia en apartar a l’investigat. 
  2. Així doncs oferim, també, el nostre suport com a sindicat a l’Ajuntament de Castellar del Vallès per qualsevol consulta sobre les accions que poden exercir en relació amb l’acusació contra l’investigat perquè la justícia pugui desenvolupar la seva tasca de la forma més ràpida i eficient possible
  3. Reivindiquem la implantació de protocols contra la discriminació per raó de sexe o gènere als centres educatius d’arran Catalunya per evitar que aquests passin de ser un lloc on les estudiants podem aprendre i desenvolupar-nos de forma intel·lectual a un espai insegur.

“Trenca el silenci. Quan siguis testimoni de la violència contra les dones no et quedis de braços plegats. Actua (Ban Ki Moon)”

#ForaElsMasclismeDeLesAules

Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC)

Barcelona, 23 d’octubre 2020

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies