En Gio Gonzales explica a Cooltura FM la posició de l’AJEC vers el tancament unilateral d’universitats i centres d’estudis postobligatoris En Gio Gonzales explica a Cooltura FM la posició de l’AJEC vers el tancament unilateral d’universitats i centres d’estudis postobligatoris
En Gio Gonzales, membre del secretariat de l’AJEC, va assistir el passat dimarts dia 3 de novembre de 2020 al programa Cooltura política de... En Gio Gonzales explica a Cooltura FM la posició de l’AJEC vers el tancament unilateral d’universitats i centres d’estudis postobligatoris

En Gio Gonzales, membre del secretariat de l’AJEC, va assistir el passat dimarts dia 3 de novembre de 2020 al programa Cooltura política de l’emissora de ràdio Cooltura FM.

En aquesta entrevista, en Gio va explicar que l’AJEC s’oposava al tancament unilateral d’universitats i dels centres d’estudis postobligatoris que va anunciar el Departament de Salut, conjuntament amb el Departament d’Educació i el Departament d’Universitats i Recerca.

Pots recuperar el posicionament de l’AJEC a la nostra pàgina web.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies