L’AJEC renova el Secretariat Nacional L’AJEC renova el Secretariat Nacional
L’AJEC va renovar el passat dia 12 de desembre de 2020 el Secretariat Nacional, modificant la totalitat dels seus càrrecs i donant pas a... L’AJEC renova el Secretariat Nacional

L’AJEC va renovar el passat dia 12 de desembre de 2020 el Secretariat Nacional, modificant la totalitat dels seus càrrecs i donant pas a un equip amb empenta i experiència.

“La pandèmia de la COVID-19 ens ha deixat una crisi en totes les vessants que ens podiem imaginar, des d’una crisi sanitària, a una crisi econòmica, passant per una social. Però la que ens ocupa a nosaltres, i una de les més greus, és la crisi educativa.

Quan ens van confinar a tota la població al març d’aquest any ens va agafar a totes per sorpresa, no sabiem com encaminar la situació perquè fos el més igualitària i equitativa possible. Tot i que tothom va posar de la seva part, la situació es podria haver portat molt millor del que es va fer.

Amb els deures sense fer, però, vam començar el curs escolar 2020/2021. Es va començar amb incertesa, però amb ganes de tornar presencialment a les aules i retrobar-nos amb les nostres. Tot i això, els deures no estaven fets i, degut això, ens trobem en un escenari que cada dia empitjora més.

Per això, des de la Coordinació Nacional intentarem lluitar el màxim possible per revertir tot el que ens ha fet arribar aquí, tant les retallades del 2010 com els resultats de la pandèmia de la COVID-19.”

Coordinació Nacional 2021

S’adjunta un document pdf amb la nova distribució dels càrrecs del Secretariat Nacional 2021. Seguim lluitant per una educació pública, laica, de qualitat, en català i feminista!

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies