L’AJEC convoca una roda de premsa dilluns 11 de gener per presentar l’Informe COVID L’AJEC convoca una roda de premsa dilluns 11 de gener per presentar l’Informe COVID
L’Informe COVID és un document que l’AJEC ha confeccionat amb tot un seguit d’informacions, dades i testimonis sobre com ha estat la gestió del... L’AJEC convoca una roda de premsa dilluns 11 de gener per presentar l’Informe COVID

L’Informe COVID és un document que l’AJEC ha confeccionat amb tot un seguit d’informacions, dades i testimonis sobre com ha estat la gestió del Departament d’Educació i la Secretaria d’Universitats i Recerca durant el primer trimestre del curs 2020/21.

A causa de les restriccions de mobilitat anunciades per la Generalitat de Catalunya el passat 4 de gener de 2021, la Coordinació Nacional ha apostat per un format virtual. Aleshores, aquesta es farà per l’aplicació ‘Zoom’, on es podran connectar les periodistes interessades. Per poder assistir, agrairiem que les periodistes interessades ens féssiu arribar un missatge al correu electrònic comunicacio@ajec.cat, per tal de poder facilitar-vos l’accés (l’enllaç a la reunió es facilitarà un dia abans de la roda de premsa).

Per tal de poder fer públic l’informe, aquest es penjarà el mateix dilluns dia 11 de gener 2021 a la mateixa hora de la roda de premsa. A banda, també es retransmetrà la roda de premsa pel canal oficial del YouTube de l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya.

La roda de premsa s’estructurarà de la següent manera:

12h – Inici i presentació de la roda de premsa, a càrrec de la Coordinadora Nacional de l’entitat, na Neus Matamoros.

12.15h – Explicació dels aspectes més rellevants de l’informe, a càrrec del Portaveu Nacional, en Cesc Márquez.

12.45h – Preguntes de les periodistes.

Per poder seguir la roda de premsa a través de YouTube l’enllaç és: https://youtu.be/HgaRvgv-Z5U.

Associació de Joves Estudiants de Catalunya

Barcelona, 7 de gener 2021

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies