L’AJEC llença les formacions sobre Orientació Acadèmica L’AJEC llença les formacions sobre Orientació Acadèmica
La campanya Orientació Acadèmica, de l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya, neix arran de la preocupació de l’AJEC per la situació de moltes joves... L’AJEC llença les formacions sobre Orientació Acadèmica

La campanya Orientació Acadèmica, de l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya, neix arran de la preocupació de l’AJEC per la situació de moltes joves a l’hora de decidir què estudiar i com encarar una nova etapa de la seva vida educativa. El triatge d’un Batxillerat, Cicle Formatiu o Grau Universitari és vital per les estudiants i des de l’AJEC pensem que s’ha de realitzar amb la màxima informació possible.

Per això, l’AJEC llença aquestes formacions gratuïtes als centres educatius per poder ajudar a les estudiants a encarar aquesta decisió. En aquestes, es tractaran temes com, quin camí puc triar, quin és el recorregut que més d’adequa a les meves necessitats, entre d’altres.

Es pot consultar tot el que es proposa en les formacions i, de què tracta tota la campanya al web ajec.cat/orientacio/.

Per apuntar-se a les formacions cal que l’Equip Directiu del centre ompli el següent formulari: https://forms.gle/8Mr5hBPH3JAbMfDX8.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies