Aquest és un espai web on trobaràs tot allò que fa referència al XXVè Congrés Nacional de l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC), el màxim òrgan de decisió de l’AJEC que es convoca cada dos anys i estan representades totes les associacions, federacions i grups de treball de l’entitat.

Els delegats del Congrés han de ratificar la gestió del Secretariat Nacional anterior i les directrius del Pla de Treball, així com escollir els membres dels òrgans de representació i control de l’entitat: el Secretariat Nacional, la Comissió de Garanties Estatutàries, la Comissió de Control Financer i la Mesa del Consell Nacional.

A continuació trobaràs tota la informació, documentació, resolucions, etc. que cal que tinguis si assisteixes com a Delegat/da.


Localització del Congrés

Dissabte 18 d’abril de 2015 a les 9:00h
Sala dels Brigadistes Internacionals
Seu UGT Catalunya – Rambla Santa Mónica, 12 (08001 Barcelona)
Cloenda: a les 13h30
congres@ajec.cat

Documentació del XXVè Congrés

DOCUMENTACIÓ GENERAL:

RESOLUCIONS:
Pots presentar la teva resolució, degudament redactada, a la Comissió d’organització del Congrés abans de l’11 d’abril a les 20h a través del correu electrònic congres@ajec.cat.

CALENDARI:
Dijous 2 d’abril – Darrer dia per presentar propostes de lloc on fer el Congrés.
Dissabte 11 d’abril – Darrer dia per que els delegats presentin resolucions.
Dilluns 13 d’abril – Darrer dia per que les federacions i/o grups de treball presentin les dades dels Delegats al Congrés.
Dijous 16 d’abril – Darrer dia per rebre les esmenes dels Documents Congressuals.

 

 

 

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies