Com fer la campanya? En Francesc ens ho explica!

Hola de nou, futures conselleres!

Com va la vostra campanya? Avui us vinc a parlar de com va ser la meva experiència personal quan vaig fer la meva campanya per les eleccions al Consell Escolar ara fa dos anys.

Primer de tot, vaig presentar la instància per presentar-me i seguidament vaig començar la meva campanya per presentar-la als meus companys i companyes. La meva campanya va funcionar molt bé al meu institut! La clau, com us vaig explicar al darrer post, és fer-se notar positivament.

És important fer coses per les vostres companyes, com ara solucionar problemes, així aconsegueixes que quan sigui el moment de votar, el vostre nom els hi soni.

I això com es pot fer? La resposta és ben senzilla!

En el meu cas, no vaig fer cartells promocionals, ja que el meu institut va posar un cartell general al plafó d’anuncis anunciant qui érem les candidates. Tot i això, és una opció molt vàlida i que us pot ajudar a visibilitzar la vostra candidatura.

Jo vaig preferir anunciar la meva candidatura a través dels passa-classes, ja que vaig pensar que era la manera més efectiva de fer arribar el meu programa electoral a tothom.

Un consell! Quan vagis a fer els passa-classes, repeteix el teu nom dues o tres vegades, no només a l’entrar, ja que si ho dius només una vegada, després no se’n recordaran.

El meu programa electoral estava basat en millores per les alumnes, algunes que ja s’han fet realitat, com les que us explicava en l’anterior post, i altres que encara lluitem per elles.

Durant la campanya també va ser molt útil el boca-orella, però teniu cura! El missatge del boca orella ha de ser clar i concís, ja que molta gent el difondrà i no volem que el missatge variï de l’original.

Si encara no has presentat la teva candidatura a les companyes, t’animo a fer-ho, és una experiència inoblidable.

Fes el pas, no te’n penediràs! Fes-te consellera escolar!