Busquem conselleres escolars: explica’ns la teva experiència!

Has estat o ets Conseller o Consellera Escolar del teu institut? Has aconseguit mobilitzar el teu centre? Has aconseguit fer coses espectaculars? Explica’ns la teva experiència! Busquem consellers i conselleres escolars perquè diguin també la seva i comparteixin experiències. Al llarg del curs publicarem els articles que ens aneu enviant!

Aquest curs 2020-2021 tocava eleccions al Consell Escolar dels centres educatius de tota Catalunya, però a causa de la pandèmia, es posposen pel curs vinent. Malgrat això, des d’aquí volem seguir promovent la participació dels i les estudiants d’instituts en aquest òrgan de decisió tan important dels instituts.

Si has estat Conseller o Consellera escolar del teu centre, explica’ns la teva experiència (propostes, sensacions, valoració del teu pas, recomanacions…). Escriu la teva experiència al formulari de contacte o bé a feselpas@ajec.cat.
Esperem la teva!