Orientació Acadèmica Orientació Acadèmica

La campanya Orientació Acadèmica, de l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya, neix arran de la preocupació de l’AJEC per la situació de moltes joves a l’hora de decidir què estudiar i com encarar una nova etapa de la seva vida educativa. El triatge d’un Batxillerat, Cicle Formatiu o Grau Universitari és vital per les estudiants i des de l’AJEC pensem que s’ha de realitzar amb la màxima informació possible.

Per això, l’AJEC llença aquestes formacions gratuïtes als centres educatius per poder ajudar a les estudiants a encarar aquesta decisió. En aquestes, es tractaran temes com, quin camí puc triar, quin és el recorregut que més d’adequa a les meves necessitats, entre d’altres.

Les formacions que s’ofereixen des de l’AJEC van dirigides als estudiants de fi d’etapa, és a dir, les formacions van dirigides a 4t d’ESO, 2n de Batxillerat i Cicles Formatius (tant de grau mitjà com de grau superior). Des del sindicat pensem que aquests cursos són els més importants i que és on s’ha de fer el reforç en les activitats d’orientació acadèmica. 

A banda de les formacions gratuïtes, l’AJEC anirà penjant setmanalment píndoles formatives en les seves xarxes socials per tal de poder donar consells a les estudiants. També es crearan altres continguts que s’aniran publicant.

Per apuntar-se a les formacions cal que l’Equip Directiu del centre ompli el següent formulari: https://forms.gle/Z1SVDNy5uwuxskfm9.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies