Siguis estudiant d’Institut, Universitat o Formació Professional, l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya és el sindicat que millor pot ajudar-te a defensar els teus drets. Però l’AJEC va més enllà, també ofereix serveis personalitzats als estudiants afiliats.

OFICINA DE DEFENSA DE L’ESTUDIANT (ODE)
Si necessites assessorament sobre els teus estudis, l’AJEC posa a la teva disposició l’Oficina de Defensa de l’Estudiant (ODE). Només has d’omplir un formulari explicant detalladament quin és el teu problema  i en breu et donem la millor sol·lució per resoldre la teva consulta. MÉS

INFORMACIÓ SINDICAL
Et facilitem tota la informació sobre les accions i campanyes que realitza el sindicat, les principals notícies de l’actualitat política i estudiantil que ens afecten. Perquè la informació és necessària per saber, per defensar-se i per actuar.

RECULL DE PREMSA
Vols saber què està passant al món de l’educació a Catalunya, Espanya i Europa? L’AJEC t’envia, si ho desitges, un recull de premsa al teu correu electrónic amb les notícies que publiquen els diaris i mitjans digitals sobre política estudiantíl, estudis i actualitat educativa en general. Demana-ho a ajec@ajec.cat.

ASSISTÈNCIA LEGAL
Si necessites assessorament legal per un tema relacionat amb els teus estudis, per què no es respecten els teu drets al teu centre, o tens problemes legals amb les beques, l’AJEC posa a la teva disposició el seus recursos per resoldre la reva problemàtica. MÉS

FORMACIÓ
Des de l’AJEC creiem que la formació continuada és, sense cap dubte, un dels aspectes més importants per crear ciutadans crítics, amb discurs i amb coneixença del món que ens envolta. Per aquest motiu hem creat diferents espais on els afiliats podeu formar-vos: l’Escola de Formació, la Trobada d’Estudiants, les xerrades i debats a la Seu Nacional i els monogràfics formatius de www.ajec.cat.

Associacions federades a l’AJEC

A més dels avantatges que comporta ser Afiliat a l’AJEC, les associacions d’estudiants dels instituts i facultats catalanes disposen, també, de serveis que poden utilitzar.

CARTELLERIA, FULLETONS I IMPRESSIONS
Posem a disposició de les associacions d’estudiants de centre federades a l’AJEC i les federacions de les diferents universitats catalanes, cartelleria de l’entitat, fulletons informatius, campanyes gràfiques i impressions gratuïtes personalitzades per les federacions.

CONTACTE AMB LA PREMSA
Les federacions disposen d’un servei de contacte amb la premsa que consisteix en l’enviament de notes de premsa per part de les associacions, mitjançant els recursos de l’AJEC, als mitjans de comunicació.

FORMACIONS GRATUÏTES
Les associacion que ho desitgin poden sol·licitar fomacions, xerrades, activitats i debats del cataleg formatiu de l’AJEC per portar a terme als seus socis de manera gratuïta. D’altra banda, els instituts que comptin amb una federació de l’AJEC, rebran descomptes en les formacions del cataleg.

CREACIÓ DE PROJECTES
L’AJEC assessorem, donem suport i acompanyem a les federacions amb la creació de projectes de participació dels estudiants dins els instituts, la programació i el desenvolupament d’activitats, la sol·licitud de subvencions, etc.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies