Trobada d’Estudiants Trobada d’Estudiants

Des de l’AJEC organitzem una nova Trobada d’Estudiants que busca ser l’espai de debat i formació que proporcioni eines i recursos a tots aquells estudiants d’Instituts i Universitats que vulguin canviar la seva realitat estudiantil.

És una activitat on podràs trobar la barreja perfecte entre la diversió i la formació, on podràs conèixer joves que, com tu, participen al seu institut o universitat. Comptarem amb xerrades, formacions i activitats que ens serviran per debatre i conèixer quin pot ser el nostre paper en el món educatiu i com millar-lo.

La trobada d’estudiants torna aquest any amb més força que mai!

Què farem?

  • Empoderament a les aules: quines han sigut les experiències de persones que han participat del moviment estudiantil i/o d’altres moviments?
  • Jornada d’activisme (instituts): com fer una campanya? Com plantejar canvis en el nostre centre? Com organitzar activitats?
  • Memorial de Greuges (universitats): quins problemes tenim com estudiants a les universitats públiques? Com milloraríem el sistema universitari?
  • Cursa de gènere i heteropatriobstàcles: és una cursa on les estudiants s’hauran d’enfrontar als obstacles que posa l’heteropatriarcat en l’educació.
  • L’educació a debat: representants polítics de l’esquerra catalana vindran a debatre amb nosaltres sobre l’estat del sistema educatiu i quins són els reptes de futur.
  • Farrajec: I a la nit, festa i jocs!


Inscriu-te a la Trobada d’Estudiants 2017

Trobada d’Estudiants 2017: “Per una educació lliure”
Data: dissabte 29 i diumenge 30 d’abril
Lloc: El Masnou – Alberg J.M Batista i Roca
Transport: Sortida des de Barcelona
Preu:
20€
El preu d’inscripció inclou transport fins El Masnou (i tornada), material de les activitats, tots els àpats (dinar, berenar, sopar, esmorzar i dinar) i la pernoctació a l’Alberg.

Un cop realitzada la inscripció, l’organització es posarà en contacte amb tu mitjançant el correu electrònic per concretar el mètode de pagament dels 20€ que costa la participació a la Trobada. Un cop pagat, la teva plaça quedarà reservada.

Nom i cognoms*

Data de naixement*

Municipi

Correu electrònic*

Telèfon

Estudis i curs

Centre d'estudis

Observacions a tenir en compte

Accepto les condicions d'ús

Afegeix el codi per enviar el formulari:
captcha

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies