Categories: orientació

Com escollir una cursa?

Aprendre Com escollir una carrera? sense complicar-te la vida; ja que aquest és un procés que no ha de ser estressant, difícil o impossible; sempre que et donis suport en una bona orientació perquè prenguis una decisió d’acord amb les teves habilitats, destreses i aspiracions a nivell professional; descobreix-ho.

Recomanacions perquè triïs la carrera amb què t’identifiques millor

Quan arriba el moment d’escollir la carrera a què dediquessis els propers anys de la teva vida, és possible que sentis inquietud, desorientació o et frustris, pensant que és el millor que pots estudiar sense que hagis d’enfrontar matèries que no domines.

No és vàlid de cap manera que et diguin què has d’estudiar; doncs és una decisió important, que has de prendre d’acord amb les teves habilitats i interessos personals.

Pensa que es tracta d’una especialitat a què dedicaràs tota la teva vida o almenys fins que decideixis canviar de disciplina.

Una mala elecció tindria sens dubte repercussions en el teu desenvolupament professional i segons les estadístiques és normal que un de cada tres estudiants s’equivoquin en triar la seva carrera; mentre que dos de cada tres d’ells, ni tan sols tenen una idea sobre triar per estudiar.

Per això t’oferim sis recomanacions que et guiaran perquè prenguis una decisió encertada en pro de garantir el teu futur com a professional; pren nota de cadascuna:

Pregunta tot el que necessitis perquè tinguis clar què t’espera dins de la cursa que triïs; com bé diu la dita “Guerra avisada no mata soldat”; quan una persona es prepara per assumir un repte, tindrà a la mà totes les eines per superar-lo amb èxit.

La teva decisió ha de ser ferma i segura; per a això has de prendre-la en base a l’anàlisi prèvia de totes les alternatives, descartant aquelles que no et resultin atractives i escollint la que sigui compatible amb els teus gustos i aspiracions.

Cada persona des dels primers anys de la seva vida compta amb destreses per a certs tipus d’activitats, les que comença a polir, desenvolupar i aprofitar al llarg de la formació educativa.

Per això, treu-li partit al que se’t dóna bé i amplia els coneixements dins aquest camp d’acció, perquè els caminis cap a la teva professionalització amb la intenció que et serveixi com a font de suport i alhora incentivi dia a dia el teu desenvolupament personal .

Article infoDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *