Categories: estudis

Top 10 universitats a Espanya

Descobreix aquest Top 10 universitats a Espanya; si està pensant estudiar en aquesta nació de la comunitat europea; dins la qual es troben prestigioses institucions d’educació superior com la Universitat de Barcelona, ​​identificada popularment mitjançant les sigles UB; no t’ho perdis.

Les millors universitats a Espanya

Anualment té lloc un estudi identificat com el rànquing de Xangai; dins del qual són classificades les universitats de diferents països del món; prenent com a referència la seva producció científica.

Seguint aquest ordre d’ideal, aquest prestigiós rànquing, col·loco una vegada més la Universitat de Barcelona, ​​com la més destacada i prestigiosa d’Espanya, la que classifico a nivell internacional a la posició 178 de tot el món.

Alhora cal indicar que es pren en consideració per a aquesta classificació aspectes com premis Nobel i medalles fields; tant les obtingudes pels seus estudiants com a personal acadèmic.

Top 10 universitats a Espanya

Tal com es va indicar anteriorment el top 10 universitats a Espanya, destacades com les millors d’aquesta nació, està conformat per les institucions següents:

  1. Universitat de Barcelona, ​​la que lidera aquestes prestigioses institucions i ocupa específicament d’acord amb el Rànquing QS WUR 2023, a més a més la posició 178 dins de les 500 millors universitats del món.
  2. Universitat Autònoma de Barcelona, ​​identificada sota les sigles UAB, de la regió catalana dEspanya, la qual a nivell del rànquing anual de Xangai es va col·locar entre les posicions 201 i 300.
  3. Universitat Computense, les sigles de la qual són UCM; establerta a Madrid i la qual va ser classificada també entre les posicions 201 i 300.
  4. Universitat de Granada, una institució andalusa identificada a través de les sigles UGR, ocupant lloc entre les posicions 201 i 300 d’aquest rànquing.
  5. Universitat de València, la popularment identificada amb les sigles UV i que es destaco de la mateixa manera que les tres anteriors, com a part de les posicions 201 i 300; sent en aquest cas la cinquena pel que fa a qualitat dins d’Espanya.
  6. Universitat Autònoma de Madrid, una altra de les famoses institucions madrilenyes, que es col·loca entre les posicions 301 i 400 de les millors universitats del món i reconeguda sota les inicials UAM.
  7. Universitat Pompeu Fabra o UPF, que assoleixo un lloc entre les posicions 301 i 400 dins del rànquing de Xangai; sent en aquest cas la millor col·locada dins de les universitats joves del país.
  8. Universitat del País Basc o UPV, la qual arribo a una classificació entre les 301 i 400 del rànquing; situant-se com la vuitena dins de les millors de la nació espanyola.
  9. Universitat Politècnica de València, reconeguda mitjançant les sigles UPV i una de les poques universitats tecnològiques més ben col·locades d’Espanya; que ocupo una posició entre les 401 i 500 del rànquing internacional.
  10. Universitat de Santiago o USC; la popular institució d’educació superior compostel·lana que escalo a la posició 401 i 500 igual que la UPV; sent en aquest cas una de les excel·lents universitats en matèria de producció científica.

Això demostra la qualitat de laprenentatge educatiu disponible a Espanya i dins del qual; tenen una àmplia oportunitat d’especialització científica, tots aquells professionals que es volen destacar dins del mercat laboral.

No obstant això, una carrera en aquestes universitats pot ser realment costosa per a molts estudiants; prenent com a exemple que el preu mitjà aproximat d’un grau a la Universitat de Barcelona ronda els 1.500 euros a l’any.

Tot i això estudiar en aquest lloc és l’opció ideal per a qualsevol persona que vulgui preparar-se dins d’una ciutat Cosmopolitan i avantguardista; la que alhora es tracta d’una localitat dins la qual es combina un clima excel·lent, exquisida gastronomia, paisatges sorprenents i un valuós llegat de tradicions.

Si us interessa conèixer més sobre les oportunitats d’estudis que estan disponibles per als joves d’Europa i el món en l’actualitat, no us perdeu els articles que publiquem freqüentment al nostre bloc.

Article infoDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *